2023: Tuesday Fever bestaat 25 jaar

Op 4 november 2023 hebben we dit heugelijke feit gevierd in ’t Oale Roadhoes te Tubbergen. De jubileumcommissie had een groots feest georganiseerd. Met een feestelijk versierde zaal en een leuk, afwisselend programma.

Na de opening door de burgemeester van Tubbergen Anko Postma, ging de avond los. Onder muzikale leiding van dirigent Jurrien Zaagman werd het publiek meegenomen door een stukje geschiedenis van de popmuziek, van oudere liedjes tot hedendaags repertoire. Voor en na de pauze was het podium voor het gastkoor The College Barbers uit Apeldoorn. Hun repertoire brachten zij in Barbershop-style geheel a capella.

De balkonzaal was tot de nok gevuld met zo’n 160 vrienden, familie en belangstellenden. Regelmatig vrolijke interactie met het publiek, dat delen van liedjes kon meezingen, spontane humor en veel gezelligheid vatten deze succesvolle jubileumavond het beste samen.

Ook de loterij, welke dankzij de gulle giften van producten door de  ondernemers van Tubbergen mogelijk was, heeft tot deze mooie avond bijgedragen. De vele loten die in de pauze waren verkocht, hebben ervoor gezorgd dat veel mensen met een leuke prijs naar huis gingen. We zijn deze ondernemers heel dankbaar. Mede dankzij hun steun is het een fantastische avond geworden.

Wat hebben wij als popkoor Tuesday Fever een mooi cadeau gekregen met deze fantastisch geslaagde avond. Het is een herinnering die we niet snel zullen vergeten.

Voor een impressie, klik hier