Vriendenclub

Logo notenbalk

Popkoor Tuesday Fever is ontzettend blij met haar ‘Vrienden en Supporters’. Dankzij hen hebben we meer mogelijkheden om leuke optredens te verzorgen in en rondom Tubbergen. Ook interesse om onze vriend of supporter te worden? Neem dan contact op met voorzitter Rob Henneveld op telefoon‭ 06 54 92 14 09‬ of via info@tuesdayfever.nl

Henneveld Taxaties

Voor een deskundige taxatie of aan- en verkoopadvies bent u op het goede adres.

Heeft u voor uw voertuig een onafhankelijke en deskundig taxatierapport nodig, dan bent u bij mij aan het goede adres. De hoogwaardige taxatierapporten zijn FEHAC-erkend en worden door de verzekeraars geaccepteerd.
Taxeren vindt plaats bij u op locatie of bij mij, in Tubbergen (Overijssel).

Een eigenaar of prospectkoper bijstaan tijdens een aan- of verkoop met onafhankelijk advies is veelal te adviseren, zeker als het om de aankoop gaat van uw allereerste klassieke auto.

Het hiervoor te gebruiken Inspectierapport heeft inmiddels zijn goede dienst ruimschoots bewezen. En ik schroom er niet voor terug om de lastige, maar wel deskundige, vragen te stellen.

Mijn ervaring is dat een beknopt (desk) onderzoek naar de originaliteit van chassis-, carrosserie en aandrijfcomponenten veelal de moeite waard kan zijn om toekomstige teleurstelling te voorkomen.

Bijna geen enkele klassieke auto is immers in perfecte conditie. Er zijn altijd wel enige gebreken of tekortkomingen die tijdens een onafhankelijke en deskundige inspectie boven water komen. Om nog maar niet de spreken over het juist inschatten van originaliteit en een uitgevoerde restauratie of motor(revisie).

www.henneveldtaxaties.nl

Borggreve Schilders

Borggreve is een naam die al sinds mensenheugenis gekoppeld is aan het schildersbedrijf.

In de archieven is terug te vinden dat de naam Jan Borggreve al in de 18e eeuw schilder van beroep was. Derhalve durven we te stellen dat Borggreve Schilders al eeuwenlang een betrouwbare partner is op het gebied van glas-, schilder-, wand- en plafondafwerking.Het bedrijf staat onder leiding van directeur Peter Borggreve en is de 6e generatie schilders in Tubbergen.

Peter is er trots op om aan dit bedrijf leiding te mogen geven en draagt er speciaal zorg voor dat de Twentse gemoedelijkheid tussen alle medewerkers en opdrachtgevers hoogtij viert door in goed overleg tot een goed eindproduct te komen, waar de ‘prijs – kwaliteit’ verhouding wordt gewaarborgd.


Graag is Borggreve Schilders BV bereid u een gratis advies te geven of een geheel vrijblijvende prijsopgave.

www.borggreve-schilders.nl

TZB, dé tegelspecialist

Klanten worden steeds mondiger en beschikken over steeds meer kennis van allerlei zaken, zo ook over tegelwerken. Naast onze kennis op het theoretische vlak, hebben wij vooral veel ervaring in de verschillende praktijksituaties. TZB bezit over de praktische ervaringen die nodig zijn om kwaliteit te leveren en te garanderen. In overleg met de klant worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en vastgelegd in een vrijblijvende offerte.

Het is van groot belang voor beide partijen (klant en TZB) dat er duidelijk afspraken gemaakt worden en dat deze ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Daarnaast beschikt TZB over het meest waardevolle aspect met betrekking tot het leveren van kwalitatief goed werk: ervaren vaklui. Het grootste kapitaal van ons bedrijf zijn onze medewerkers. Tezamen hebben ze meer dan 250 jaar ervaring in het vak. Daarbij leiden we in samenwerking met de stichting S.P.T. onze eigen tegelzetters op.

In het kort kun je zeggen dat TZB beschikt over kennis van zaken.
www.tegelspecialist.nl

Auto Totaal Tubbergen

Ons garagebedrijf biedt total onderhoud voor uw auto!

Bij Auto Totaal Tubbergen verzorgen wij onderhoud voor alle merken en tegen gunstige prijzen! Ook voor de APK keuring kunt u bij ons terecht. Onze RDW erkende APK Keurmeesters hebben jarenlange ervaring met auto onderhoud en kijken uw auto grondig na op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Met als resultaat een deskundige beoordeling en een betrouwbaar advies.

Onze auto garage heeft een uitgebreid fitting station voor banden en uitlaten met scherpe prijzen. Ook zijn we sinds april 2012 met de verkoop van occasions gestart.

Auto Totaal Tubbergen is een bedrijf dat u veel te bieden heeft. We specialiseren ons in het reviseren van dynamo’s en startmotoren. Tevens kunt u bij ons goed terecht voor accu’s en auto elektro. Ook het repareren en het maken van hydraulische slangen behoort tot ons takenpakket.

Kom eens langs in Tubbergen of bel voor een afspraak!
www.autototaaltubbergen.nl

News Outside Tubbergen

News Outside is een uitgever en reclamebureau uit Tubbergen. Jaarlijks worden diverse evenementkranten en recreatiekranten uitgegeven in en om de gemeente Tubbergen. Daarnaast is News Outside de goedkoopste in Nederland met het leveren van bouwhekdoeken en spandoeken. Maatschappelijk is News Outside in de gemeente Tubbergen betrokken door middel van het sponsoren van diverse evenementen en sportverenigingen en nu dus ook van Tuesday Fever!

newsoutside.nl

Brusse & Masselink Advocaten Tubbergen

Wij zijn een Twents laagdrempelig advocatenkantoor waar mensen werken met een nuchtere en no-nonsense mentaliteit.
Weten waar je aan toe bent, dat vinden wij belangrijk. Daarom zijn we direct en duidelijk in onze communicatie.
Bij ons dus geen moeilijke juridische teksten
maar duidelijke taal.
En als je dat wenst, kan dat ook in het Twents.

Wij zijn Twents, Ondernemend en Persoonlijk!