Onze Band

Logo notenbalk

Gezocht: enthousiaste
pianist/toetsenist 
(m/v)

voor onze band om Tuesday Fever te laten swingen!
Meer weten? Bel dan met Roy Revet op 06 10 82 84 12

Onze uitstekende band bestaat uit vier personen. De bandleden repeteren afwisselend met elkaar en samen met het koor. Een avondje repeteren met de band maakt het zingen nog leuker! Vanzelfsprekend is de band bij elk optreden van de partij!

De band bestaat uit:

  • Ronny Velthuis – gitaar
  • Roy Revet – basgitaar
  • Koos Edskes – drums en percussie
  • En we zijn op zoek naar een pianist/toetsenist (m/v)
Foto gitarist Ronny
Ronny Velthuis

Ronny Velthuis, gitarist

Ik ben Ronny Velthuis, geboren en getogen Tubberger en sinds eind 2017 de vaste gitarist van het combo van Tuesday Fever. Ik speel elektrisch en akoestisch gitaar.

Vanaf mijn tiende levensjaar was ik altijd al geïnteresseerd in de gitaar. Na een half jaar les te hebben gehad toen ik 12 was dacht ik het alleen wel verder te kunnen.

In de begin jaren 80 was ik gitarist in een paar rockbandjes in Tubbergen. Vanaf mijn 36ste tot 13 jaar daarna heb ik de gitaar niet aangeraakt en via mijn vrouw Miranda, die zingt bij popkoor Tuesday Fever, weer begonnen omdat ze wel een rol voor mij weggelegd zag als gitarist. Eerst was ik een beetje sceptisch maar later, en nu, erg enthousiast.

Het begeleiden van het koor is echt een leuke bezigheid. Samen muziek maken is gewoon een fantastische hobby.
In de keuze voor de muziekstukken die we nu op de lessenaar hebben liggen kan ik me perfect in vinden. Nostalgie zit wel in mij. Een knipoog naar het heden hoort daar zeker ook bij.

foto Roy Revet basgitaar
Roy Revet

Roy Revet, basgitaar

Hoi, mijn naam is Roy Revet.

Ik speel basgitaar in de band van Tuesday Fever. Zelf ben ik een echte hardrock liefhebber en heb in verschillende hardrockbands gitaar of basgitaar gespeeld. ‘Keihard en mooi’ was daarbij altijd mijn motto. Wel even iets anders dan het Tuesday Fever repertoire dus 😊.
Hoe ik als echte hardrockliefhebber dan in de band van Tuesday Fever terecht ben gekomen? Tsja, mijn Anita (waar ik al meer dan 40 jaar mee ben getrouwd) zingt al vanaf de oprichting in Tuesday Fever. Met de vorige drummer Willem Oele speelde ik samen in een rockband en zijn vrouw Ria zong ook in Tuesday Fever. Staat Ria op een dag bij ons aan de deur… ‘We willen een combo bij het koor; Willem doet al mee; en jij?’ Oeps, even een momentje…

Combo? Bestaat die oubollige term echt nog?! Dat klinkt wel heel erg zoetsappig… 
Maar gelukkig, het werd een echte pop-rockband. En inmiddels begeleiden we het popkoor Tuesday Fever al weer vele jaren. Compleet met snerpende gitaarsolo’s en keyboarduithalen waar dat hoort.

Ik ben er nog steeds erg blij bij. Waarom? Omdat het echt verschrikkelijk leuk is bij Tuesday Fever!!!

Koos Edskes
Koos Edskes

Koos Edskes, drum en percussie

Hallo, mijn naam is Koos Edskes. Ik ben sinds 2020 de drummer in de band van Tuesday Fever. Mijn drumscarrière nam al vroeg een aanvang. Want als kind ontdekte ik al vroeg dat je met de pannen en pollepels van je moeder meer kon dan alleen eten mee koken. Maar op deze manier drummen is op zich niet handig om in een band te gaan spelen. Dus heb ik op een mooie dag in 1975 impulsief maar eens een echt drumstel aangeschaft. Daarmee kon ik mij voorbereiden op het ‘echte werk’. En zo geschiedde: In 1977 richtte ik mijn eerste eigen band op; ‘Trouble’ (Wat natuurlijk niet echt zo was; het was juist superleuk!)
In mijn professionele leven ben ik cameraman en geluidsman. Met veel plezier heb ik voor verschillende Nederlandse omroepen gewerkt aan mooie programma’s. Maar het leukste waren toch de muziekgerelateerde items voor RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Hierin kon ik de uitdaging van mijn vak en mijn ervaring als muzikant goed combineren.

Om bij Tuesday Fever te gaan drummen was voor mij een welkome nieuwe uitdaging. Om mijn oren en die van de buren te sparen ben ik inmiddels overgestapt op een elektronisch drumstel. Dat kun je net zo zacht laten klinken als je maar wilt. En dat is voor het begeleiden van een koor ideaal. Het vraagt van mij wel weer hele nieuwe technieken. Het repertoire is daarbij ook nog eens erg leuk, want erg gevarieerd. Daar houdt ik wel van en hier kan ik dus nog heel lang mee doorgaan.

Toetsenist?

???? Toetsenist

Staat hier binnenkort jouw verhaal?