DE VRIENDENCLUB

Popkoor Tuesday Fever heet "wij de Vrienden en Supporters van Tuesday Fever" welkom!

Met hun ondersteuning in dit jubileumjaar zijn wij erg blij en het geeft ons de mogelijkheden nog méér leuke optredens te verzorgen in en rondom Tubbergen.

Graag introduceren wij op deze pagina onze vrienden en warme Tuesday Fever supporters.

foto publiek Popkoor Tuesday Fever

Vrienden

Tegelspecialist.nl logo

TBZ: de tegelspecialist met kennis van zaken

Klanten worden steeds mondiger en beschikken over steeds meer kennis van allerlei zaken, zo ook over tegelwerken. Naast onze kennis op het theoretische vlak, hebben wij vooral veel ervaring in de verschillende praktijksituaties. TZB bezit over de praktische ervaringen die nodig zijn om kwaliteit te leveren en te garanderen. In overleg met de klant worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en vastgelegd in een vrijblijvende offerte.

Het is van groot belang voor beide partijen (klant en TZB) dat er duidelijk afspraken gemaakt worden en dat deze ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Daarnaast beschikt TZB over het meest waardevolle aspect met betrekking tot het leveren van kwalitatief goed werk: ervaren vaklui. Het grootste kapitaal van ons bedrijf zijn onze medewerkers. Tezamen hebben ze meer dan 250 jaar ervaring in het vak. Daarbij leiden we in samenwerking met de stichting S.P.T. onze eigen tegelzetters op.

In het kort kun je zeggen dat TZB beschikt over kennis van zaken.

www.tegelspecialist.nl

Logo Borggreve Schilders

Borggreve Schilders

Borggreve is een naam die al sinds mensenheugenis gekoppeld is aan het schildersbedrijf.

In de archieven is terug te vinden dat de naam Jan Borggreve al in de 18e eeuw schilder van beroep was. Derhalve durven we te stellen dat Borggreve Schilders al eeuwenlang een betrouwbare partner is op het gebied van glas-, schilder-, wand- en plafondafwerking.Het bedrijf staat onder leiding van directeur Peter Borggreve en is de 6e generatie schilders in Tubbergen.

Peter is er trots op om aan dit bedrijf leiding te mogen geven en draagt er speciaal zorg voor dat de Twentse gemoedelijkheid tussen alle medewerkers en opdrachtgevers hoogtij viert door in goed overleg tot een goed eindproduct te komen, waar de 'prijs - kwaliteit' verhouding wordt gewaarborgd.


Graag is Borggreve Schilders BV bereid u een gratis advies te geven of een geheel vrijblijvende prijsopgave.

www.borggreve-schilders.nl

Auto-totaal Tubbergen logo

Auto Totaal Tubbergen

Ons garagebedrijf biedt total onderhoud voor uw auto!

Bij Auto Totaal Tubbergen verzorgen wij onderhoud voor alle merken en tegen gunstige prijzen! Ook voor de APK keuring kunt u bij ons terecht. Onze RDW erkende APK Keurmeesters hebben jarenlange ervaring met auto onderhoud en kijken uw auto grondig na op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Met als resultaat een deskundige beoordeling en een betrouwbaar advies.

Onze auto garage heeft een uitgebreid fitting station voor banden en uitlaten met scherpe prijzen. Ook zijn we sinds april 2012 met de verkoop van occasions gestart.

Auto Totaal Tubbergen is een bedrijf dat u veel te bieden heeft. We specialiseren ons in het reviseren van dynamo's en startmotoren. Tevens kunt u bij ons goed terecht voor accu's en auto elektro. Ook het repareren en het maken van hydraulische slangen behoort tot ons takenpakket.

Kom eens langs in Tubbergen of bel voor een afspraak!

www.autototaaltubbergen.nl

Henneveld Taxaties

Voor een deskundige taxatie of aan- en verkoopadvies bent u op het goede adres.

Heeft u voor uw voertuig een onafhankelijke en deskundig taxatierapport nodig, dan bent u bij mij aan het goede adres. De hoogwaardige taxatierapporten zijn FEHAC-erkend en worden door de verzekeraars geaccepteerd.
Taxeren vindt plaats bij u op locatie of bij mij, in Tubbergen (Overijssel).

Een eigenaar of prospectkoper bijstaan tijdens een aan- of verkoop met onafhankelijk advies is veelal te adviseren, zeker als het om de aankoop gaat van uw allereerste klassieke auto.

Het hiervoor te gebruiken Inspectierapport heeft inmiddels zijn goede dienst ruimschoots bewezen. En ik schroom er niet voor terug om de lastige, maar wel deskundige, vragen te stellen.

Mijn ervaring is dat een beknopt (desk) onderzoek naar de originaliteit van chassis-, carrosserie en aandrijfcomponenten veelal de moeite waard kan zijn om toekomstige teleurstelling te voorkomen.

Bijna geen enkele klassieke auto is immers in perfecte conditie. Er zijn altijd wel enige gebreken of tekortkomingen die tijdens een onafhankelijke en deskundige inspectie boven water komen. Om nog maar niet de spreken over het juist inschatten van originaliteit en een uitgevoerde restauratie of motor(revisie).

www.henneveldtaxaties.nl

logo Mensink autoschade herstel bv

Mensink Autoschade Herstel

Ons motto: schade veroorzaken is geen kunst, repareren wel!

Mensink Autoschadeherstel is een allround schadeherstelbedrijf voor personenauto's en bedrijfsbussen.
Mensink Autoschadeherstel is gespecialiseerd in schadeherstel en spuitwerk aan voertuigen in de breedste zin van het woord.

Het bedrijf is op 1 april 1981 opgericht door Bennie Mensink. Destijds was het bedrijf gevestigd in de schuur bij het woonhuis aan de Almeloseweg. Door de sterke groei het bedrijf in 1993 verhuisd naar het industrieterrein aan de Nobelstraat in Tubbergen.

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en werken met de nieuwste gereedschappen waardoor wij in staat zijn alle werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren,
Graag nemen wij de complete afwikkeling voor u als klant uit handen. U hoeft enkel bij ons langs te komen en de schade te melden bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen voor de rest en hebt u nergens omkijken naar.

Als service krijgt u bij ons altijd een gratis leenauto mee tijdens het reparatieproces aan uw auto.
Wij zijn erkende hersteller voor : Noordhollandsche 1816 , Interpolis, Centraal Beheer, Avero en FBTO.

Staat uw verzekering er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

www.autoschadeherstelmensink.nl

News Outside Tubbergen

News Outside is een uitgever en reclamebureau uit Tubbergen. Jaarlijks worden diverse evenementkranten en recreatiekranten uitgegeven in en om de gemeente Tubbergen. Daarnaast is News Outside de goedkoopste in Nederland met het leveren van bouwhekdoeken en spandoeken. Maatschappelijk is News Outside in de gemeente Tubbergen betrokken door middel van het sponsoren van diverse evenementen en sportverenigingen en nu dus ook van Tuesday Fever!

https://newsoutside.nl

Supporters

Logo Deterink

Deterink bank verzekeringen hypotheken is ruim 25 jaar een begrip in Tubbergen. Deterink is gegroeid en heeft zich gespecialiseerd, zonder uit het oog te verliezen waar het werkelijk om draait. Oprechte zekerheid bieden waar u geen omkijken naar heeft en op terug kunt vallen wanneer het nodig is.

Met aandacht voor uw persoonlijke situatie verzorgen wij uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Ieder mens is uniek en ieder bedrijf heeft haar eigen financiële behoeften. Wij leren u graag kennen om verder te kunnen kijken dan de vraag. Vertrouwen, respect en een groot inlevingsvermogen vormen de basis voor financiële zekerheid die past bij úw manier van leven.

Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren, een team van ruim 29 medewerkers voor u klaar. Stuk voor stuk toegewijde en deskundige mensen die u met persoonlijke aandacht van dienst zijn. U ervaart het gemak van alles onder één dak!

www.deterink.nl

Logo Weusthuis makelaardij

Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal.

Eerlijk, betrouwbaar en betrokken

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leren we u en uw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties. Door de nauwe samenwerking tussen de drie vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk.

We werken met een enthousiast team bestaande uit uitstekend gekwalificeerde collega’s vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal. Allen met een passie voor de vele facetten van de makelaardij en uitgebreide kennis van het werkgebied. Weusthuis Makelaardij is actief in de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal, maar ook in de gemeenten Almelo en Losser; onze makelaars kennen deze markt als geen ander.

www.weusthuismakelaardij.nl

© TUESDAY FEVER
PRIVACY BELEID