Bestuur

Muzieknootjes

Tuesday Fever is een stichting die zich tot doel heeft gesteld “het oprichten en in stand houden van een koor”. Het bestuur van de stichting heeft de verantwoordelijkheid om het doel na te streven en het koor in praktische zin te faciliteren. Ze doet dit door een dirigent(e) aan te stellen, te zorgen voor een oefenruimte en apparatuur aan te schaffen.

foto Rob Henneveld

Rob Henneveld, voorzitter

Van zingen word je vrolijk!

Hier ben ik achter gekomen toen wij lid werden van Tuesday Fever, in september 2016. Ik woon in Tubbergen. In het begin best wel lastig want ieder liedje moet je leren, ondanks dat je denkt het te kennen. Ja, de woorden vaak wel, maar niet de partij zelf. Geef jezelf wat tijd en het komt allemaal goed.

In de rol van bestuurslid is het leuk om je steentje bij te dragen om het koor in stand te houden, doe je niets dan gebeurt er ook niets!

Ons repertoire is erg afwisselend en de dirigent weet ons altijd weer nóg beter te maken.

No Picture Man

Vacant, penningmeester

Helaas door omstandigheden gestopt

Hadewich

Hadewich Oude Lenferink, algemeen bestuurslid

Tuesday Fever is een koor waar nadruk ligt om samen tot een mooi resultaat te komen in een gezellige sfeer. 

En wat heel leuk is is dat we een eigen liveband hebben.

Ik ben woonachtig in Almelo en als bestuurslid probeer ik een stukje verantwoordelijkheid te nemen voor het beleid. 

image

Karla Finkers, algemeen bestuurslid

In 2019 kwam ik in Tubbergen wonen en was van plan om mijn oude liefde, zingen in een koor, weer op te pakken. Geen kerkkoor, maar iets met popmuziek had mijn voorkeur. Al snel kwam ik terecht bij Tuesday Fever. Ik werd als aspirant lid vriendelijk ontvangen, mocht meteen meedoen en veel mensen spraken mij meteen aan. Kortom, ik voelde me meteen op mijn plek. Veel variatie in muziek, een enthousiaste dirigent én een band met drums, een pianist en twee gitaren maakten het plaatje compleet.

Als bestuurslid hoop ik mijn steentje bij te dragen in het tot stand houden van dit positieve gevoel binnen het koor en te zorgen voor nieuwe ontwikkelingen die bijdragen tot verbeteringen en nieuwe uitdagingen.

Frea Boertien

Frea Boertien, algemeen bestuurslid

Hi, mijn naam is Frea Boertien. Al sinds ik in 2010 in Tubbergen kwam wonen, zing ik bij Tuesday Fever. Een koor dat me na aan het hart ligt en waar ik me graag voor inzet. Met plezier en ook voor mijn plezier!