LID WORDEN

Tuesday Fever houdt haar repetities in het dorpshuis de Huve. We repeteren op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Om de andere week repeteren we gezamenlijk met de begeleidingsband. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Zangervaring is ook niet nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt! De laatste repetitie van de maand sluiten we af met een drankje. Loop eens binnen op dinsdagavond!

Foto popkoor Tuesday Fever

Hoe wordt je lid?

Als je lid wilt worden van Tuesday Fever , kom je eerst een keertje kijken en meezingen. De week erna doe je een stemtest. Bij deze stemtest beoordeelt de dirigent of je geschikt bent voor het koor, en zo ja, in welke stemgroep je het beste zal passen.

Er zijn 4 stemgroepen: sopranen, mezzo-sopranen, alten en bas/bariton. De dirigent heeft ruime ervaring in het zo prettig mogelijk laten verlopen van deze test. Als je graag bij Tuesday Fever wilt zingen, laat je dan in ieder geval niet afschrikken door deze stemtest. 

Tevens is het voor potentiële leden belangrijk om te weten dat wij soms (eenvoudige) choreografieën toepassen bij ons repertoire, dus gevoel voor ritme is hierbij zeker een must.

Daarnaast besteden wij erg veel aandacht en waarde aan de beleving van de nummers, dus het is belangrijk om naast het zingen ook bij ieder nummer het juiste gevoel over te brengen aan het publiek. Laat dus horen én zien wat je zingt.

Na inschrijving volgt altijd een proefperiode van een aantal repetities, zodat beide partijen de kans krijgen om te beoordelen of Tuesday Fever en jij bij elkaar passen.


Dus, kun je zingen, ben je ritmisch en vrolijk en heb je affiniteit met ons repertoire, dan zoeken wij jou!

De contributie bedraagt € 15,00 per maand en wordt 2 x per jaar automatisch afgeschreven. Voor meer informatie en/of opgave: info@tuesdayfever.nl

 

© TUESDAY FEVER
PRIVACY BELEID