LID WORDEN

Tuesday Fever houdt haar repetities in de Eeshof te Tubbergen. We repeteren op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Om de andere week repeteren we gezamenlijk met de begeleidingsband. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Zangervaring is ook niet nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt! De repetities zijn altijd gezellig. De laatste repetitie van de maand sluiten we af met een gezamenlijk drankje. Loop eens binnen op dinsdagavond!

Foto popkoor Tuesday Fever

Hoe wordt je lid?

Als je lid wilt worden van Tuesday Fever , kom je natuurlijk eerst een keertje kijken en meezingen. De week erna doe je een stemtest. Bij deze stemtest beoordeelt de dirigent of je stem geschikt is voor het koor, en zo ja, in welke stemgroep je het beste zal passen.

Er zijn 4 stemgroepen: sopranen, mezzo-sopranen, alten en bas/bariton. De dirigent heeft ruime ervaring in het zo prettig mogelijk laten verlopen van deze test. Als je graag bij Tuesday Fever wilt zingen, laat je dan in ieder geval niet afschrikken door deze stemtest. Ook is het voor kandidaat leden belangrijk om te weten dat wij soms (eenvoudige) choreografieën toepassen bij ons repertoire. Gevoel voor ritme is hierbij wel belangrijk.

Daarnaast besteden wij erg veel aandacht en waarde aan de beleving van de nummers, dus het is belangrijk om naast het zingen ook bij ieder nummer het juiste gevoel over te brengen aan het publiek. Laat dus horen én zien wat je zingt. Na inschrijving volgt altijd een proefperiode van een aantal repetities, zodat beide partijen de kans krijgen om te beoordelen of Tuesday Fever en jij bij elkaar passen.

Dus, kun je zingen, ben je ritmisch en vrolijk en vind je ons repertoire leuk, dan zoeken wij jou!

De contributie bedraagt (juli 2022) € 21,00 per maand. Betalen graag via 2 automatische overboekingen van € 126,-- Voor meer informatie en/of aanmelding: webmaster@tuesdayfever.nl

 

© TUESDAY FEVER
PRIVACY BELEID