Lid worden?

Logo notenbalk

Geïnteresseerd?

Enthousiast en benieuwd of zingen bij Tuesday Fever wat voor je is? Dan ben je van harte welkom een keer mee te zingen.

Tuesday Fever houdt haar repetities in de Eeshof te Tubbergen. We repeteren op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Om de week repeteren we met band. We werken met bladmuziek, maar je hoeft niet persé noten te kunnen lezen. Zangervaring is ook niet nodig, als je maar plezier in zingen hebt!

Soms hebben we (eenvoudige) choreografieën bij ons repertoire. Daar hoort dus een beetje ritmegevoel bij. Verder vinden we het belangrijk het juiste gevoel van de nummers over te brengen. Dat betekent dat je laat horen én zien wat je zingt.

We hebben vier stemgroepen (sopraan, mezzo-sopraan, alt of bas/bariton). De dirigent beoordeelt meestal direct de eerste keer in de pauze bij welke stemgroep je het beste past. Het zingt tenslotte niet fijn als je bijvoorbeeld bij de sopranen staat terwijl je eigenlijk alt bent. Als je besluit lid te worden, volgt na 5 weken een stemtest. Dan laat je een (deel van een) nummer horen. Dat kan een liedje dat je zelf uitkiest uit het repertoire of een nummer waar we op dat moment met het koor aan werken. De dirigent kijkt dan of je je eigen partij vast kunt houden en hoe het in het algemeen gaat. Dit gaat met een klein groepje uit het koor en er is altijd iemand van je eigen stemgroep bij als back-up. De dirigent heeft ruime ervaring in het prettig laten verlopen van de stemtest en hij kan goed door zenuwen heen luisteren. Je hoeft hier dus niet tegen op te zien.

De contributie bedraagt t/m juni 2023 € 21,00 per maand. Vanaf juli wordt de contributie € 25,00 per maand. Voor meer informatie en/of aanmelding kun je mailen naar info@tuesdayfever.nl