BEGELEIDINGSBAND

Gezocht: Pianist /  Toetsenist (m/v) 

Omdat Leonie een drukke tijd tegemoet gaat heeft zij, met bloedend hart, aangegeven
te willen gaan stoppen als toetseniste van onze begeleidingsband.
Daarom zoeken wij een opvolger of opvolgster voor Leonie.

Lijkt het jou leuk om samen met ons en het koor lekker muziek te maken op de dinsdagavond?
En af en toe op te treden met zijn allen (Altijd gezellig!)

Bel dan met Roy Revet 06 10 82 84 12

Onze begeleidingsband bestaat uit 4 personen. Ze repeteren afwisselend met elkaar of met het koor samen.
Vanzelfsprekend zijn ze altijd elk optreden van de partij!

De band bestaat uit:

  • Koos Edskes – drums en percussie
  • Roy Revet – basgitaar
  • Ronny Velthuis – gitaar
  • En we zijn op zoek naar een pianist/toetsenist (m/v)
Foto gitarist Ronny
Ronny Velthuis
gitarist

Ik ben Ronny Velthuis, geboren en getogen Tubberger en sinds eind 2017 de vaste gitarist van het combo van Tuesday Fever. Ik speek elektrisch en akoestisch gitaar.

Vanaf mijn tiende levensjaar altijd al geïnteresseerd geweest in de gitaar. Na een half jaar les te hebben gehad toen ik 12 was dacht ik het alleen wel verder te kunnen.

In de begin jaren 80 was ik gitarist in een paar rockbandjes in Tubbergen. Vanaf mijn 36ste tot 13 jaar daarna heb ik de gitaar niet aangeraakt en via mijn vrouw Miranda, die zingt bij popkoor Tuesday Fever, weer begonnen omdat ze wel een rol voor mij weggelegd zag als gitarist. Eerst was ik een beetje sceptisch maar later, en nu, erg enthousiast.

Het begeleiden van het koor is echt een leuke bezigheid. Samen muziek maken is gewoon een fantastische hobby.
In de keuze voor de muziekstukken die we nu op de lessenaar hebben liggen kan ik me perfect in vinden. Nostalgie zit wel in mij. Een knipoog naar het heden hoort daar zeker ook bij.

keyboards

Staat hier binnenkort jouw verhaal?

We zoeken een pianist of toetsenist (m/v).

 

foto Roy Revet basgitaar
Roy Revet
basgitaar

Hoi, mijn naam is Roy Revet.

Ik speel basgitaar in het combo van Tuesday Fever. Overigens noem ik het liever de band. Want combo klinkt zo zoetsappig en dat zijn we juist helemaal niet. Integendeel; we zijn een echte pop-rockband die het popkoor Tuesday Fever begeleiden. Compleet met snerpende gitaarsolo's en keyboarduithalen waar dat hoort.
Zelf ben ik een echte hardrock liefhebber en heb de afgelopen jaren in verschillende rockbands gitaar of basgitaar gespeeld. ‘Keihard en mooi’ was daarbij altijd mijn motto. Dat was dan wel even net iets anders dan Tuesday Fever dus ;-)

Hoe ik dan in de band van Tuesday Fever terecht ben gekomen? Tsja, mijn Anita (waar ik al meer dan 40 jaar mee ben getrouwd) zingt al vanaf de oprichting in Tuesday Fever. Met de vorige drummer Willem Oele speelde ik samen in een rockband en zijn vrouw Ria zong ook in Tuesday Fever. Staat Ria op een dag bij ons aan de deur… ‘We willen een combo bij het koor; Willem doet al mee; en jij?’ Oeps, even een momentje…

Ik wilde het wel proberen. Dat is alweer heel wat jaartjes geleden en ik ben er nog steeds erg blij bij. Waarom? Omdat het echt verschrikkelijk leuk is bij Tuesday Fever!!!

Koos Edskes
drums en percussie

Hallo, mijn naam is Koos Edskes. Ik ben sinds 2020 de drummer in de band van Tuesday Fever. Mijn drumscarrière nam al vroeg een aanvang. Want als kind ontdekte ik al vroeg dat je met de pannen en pollepels van je moeder meer kon dan alleen eten mee koken. Maar op deze manier drummen is op zich niet handig om in een band te gaan spelen. Dus heb ik op een mooie dag in 1975 impulsief maar eens een echt drumstel aangeschaft. Daarmee kon ik mij voorbereiden op het ‘echte werk’. En zo geschiedde: In 1977 richtte ik mijn eerste eigen band op; ‘Trouble’ (Wat natuurlijk niet echt zo was; het was juist superleuk!)
In mijn professionele leven ben ik cameraman en geluidsman. Met veel plezier heb ik voor verschillende Nederlandse omroepen gewerkt aan mooie programma’s. Maar het leukste waren toch de muziekgerelateerde items voor RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Hierin kon ik de uitdaging van mijn vak en mijn ervaring als muzikant goed combineren.

Om bij Tuesday Fever te gaan drummen was voor mij een welkome nieuwe uitdaging. Om mijn oren en die van de buren te sparen ben ik inmiddels overgestapt op een elektronisch drumstel. Dat kun je net zo zacht laten klinken als je maar wilt. En dat is voor het begeleiden van een koor ideaal. Het vraagt van mij wel weer hele nieuwe technieken. Het repertoire is daarbij ook nog eens erg leuk, want erg gevarieerd. Daar houdt ik wel van en hier kan ik dus nog heel lang mee doorgaan.

© TUESDAY FEVER
PRIVACY BELEID