BEGELEIDINGSBAND

Onze begeleidingsband bestaat uit 4 personen. Ze repeteren afwisselend met elkaar of met het koor samen.
Vanzelfsprekend zijn ze altijd elk optreden van de partij!

De band bestaat uit:

  • Leonie Bekhuis - elektrische piano
  • Koos Edskes – drums en percussie
  • Roy Revet – basgitaar
  • Ronny Velthuis – gitaar
Foto gitarist Ronny
Ronny Velthuis
gitarist

Ik ben Ronny Velthuis, geboren en getogen Tubberger en sinds eind 2017 de vaste gitarist van het combo van Tuesday Fever. Ik speek elektrisch en akoestisch gitaar.

Vanaf mijn tiende levensjaar altijd al geïnteresseerd geweest in de gitaar. Na een half jaar les te hebben gehad toen ik 12 was dacht ik het alleen wel verder te kunnen.

In de begin jaren 80 was ik gitarist in een paar rockbandjes in Tubbergen. Vanaf mijn 36ste tot 13 jaar daarna heb ik de gitaar niet aangeraakt en via mijn vrouw Miranda, die zingt bij popkoor Tuesday Fever, weer begonnen omdat ze wel een rol voor mij weggelegd zag als gitarist. Eerst was ik een beetje sceptisch maar later, en nu, erg enthousiast.

Het begeleiden van het koor is echt een leuke bezigheid. Samen muziek maken is gewoon een fantastische hobby.
In de keuze voor de muziekstukken die we nu op de lessenaar hebben liggen kan ik me perfect in vinden. Nostalgie zit wel in mij. Een knipoog naar het heden hoort daar zeker ook bij.

foto Leonie keyboard
Leonie Bekhuis
keyboard

Hi, ik ben Leonie.

Ik kom uit een vrij muzikale familie en het was dan ook vanzelfsprekend dat ik op 6-jarige leeftijd begon met ‘muzikale vorming’, oftewel: de blokfluitles. Die blokfluit, daar had ik niet zoveel mee… Maar toen ik vervolgens een ander instrument mocht kiezen wist ik het wel!

Gedurende 10 jaar heb ik met veel plezier keyboard gespeeld. Daarna ging ik op kamers om te studeren en stond het keyboard stof te verzamelen.

Toch is het altijd blijven kriebelen en een jaar of 4 geleden heb ik de draad weer opgepakt. Ik heb een digitale piano aangeschaft en ben begonnen aan pianolessen. Een groot verschil met keyboard maar een fijne nieuwe uitdaging.

Een half jaartje later werd ik gevraagd om popkoor Tuesday Fever te begeleiden. Superspannend, want stiekem heb ik behoorlijk podiumvrees, maar wel heel erg leuk om samen muziek te maken. Het repertoire uit de jaren ’60 en ’70 is natuurlijk van voor mijn tijd.

De nummers die we doen zijn echter ook voor mij heel bekend en eigenlijk van alle tijden. Het is toch gaaf om, naast hedendaagse nummers, Tina Turner, ABBA en Boston te spelen!

foto Roy Revet basgitaar
Roy Revet
basgitaar

Hoi, mijn naam is Roy Revet.

Ik speel basgitaar in het combo van Tuesday Fever. Overigens noem ik het liever de band. Want combo klinkt zo zoetsappig en dat zijn we juist helemaal niet. Integendeel; we zijn een echte pop-rockband die het popkoor Tuesday Fever begeleiden. Compleet met snerpende gitaarsolo's en keyboarduithalen waar dat hoort.
Zelf ben ik een echte hardrock liefhebber en heb de afgelopen jaren in verschillende rockbands gitaar of basgitaar gespeeld. ‘Keihard en mooi’ was daarbij altijd mijn motto. Dat was dan wel even net iets anders dan Tuesday Fever dus ;-)

Hoe ik dan in de band van Tuesday Fever terecht ben gekomen? Tsja, mijn Anita (waar ik al meer dan 40 jaar mee ben getrouwd) zingt al vanaf de oprichting in Tuesday Fever. Met de vorige drummer Willem Oele speelde ik samen in een rockband en zijn vrouw Ria zong ook in Tuesday Fever. Staat Ria op een dag bij ons aan de deur… ‘We willen een combo bij het koor; Willem doet al mee; en jij?’ Oeps, even een momentje…

Ik wilde het wel proberen. Dat is alweer een wat jaartjes geleden en ik ben er nog steeds erg blij bij. Waarom? Omdat het echt verschrikkelijk leuk is bij Tuesday Fever!!!

Binnenkort wordt hier het gezicht van onze nieuwe drummer zichtbaar. 
Koos Edskes
drums en percussie

Na afronding van het seizoen 2019-2020 heeft onze 'oude' drummer besloten dat het tijd werd om te stoppen. Natuurlijk zijn we direct op zoek gegaan naar een nieuwe drummer voor onze band. En dat is gelukt. Koos Edskes is onze nieuwe drummer geworden. Al hebben we vanwege de coronauitbraak tot september 2021 moeten wachten voor Koos echt met ons kan gaan repeteren. Binnenkort zal Koos zich hier zelf voorstellen.

© TUESDAY FEVER
PRIVACY BELEID